Категории

Производители

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА


1. След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail с информация за поръчания от Вас продукт.
2. Доставките се извършват от куриерска фирма "Еконт Експрес" ООД за цялата страна.
3. Безплатна доставка до офис на "Еконт Експрес" ООД при поръчка до 20кг., до 60х60х60 см. и над 100 лв.
4. Срокът за доставка е 1 (един) - 2 (два) работни дни.
5. Поръчки, направени след 15.30 часа, се обработват на следващия работен ден. Поръчки, направени в събота и неделя се обработват в понеделник.    Доставки не се извършват в неделя и на официални празници. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, Вие ще бъдете информирани чрез телефонно обаждане или с e-mail. При възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена.
6. На всеки един етап от оформянето на поръчката, Вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонно обаждане. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.
7. При първа поръчка продукти се изпращат само след като наш служител се е свързал с Вас за потвърждение на поръчката ви. Преди това заявката се смята за непотвърдена и не се обработва.
8. Доставка с наложен платеж от куриерска фирма се извършва до всички населени места в България. Поръчаният артикул се доставя на посочения от клиента адрес и се заплаща на място на куриера.
9. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на поръчката. Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на поръчката в регламентирания срок, то тя се счита за невалидна и avtokonsumativi.bg се освобождава от задължението да извърши доставката.
10. В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след като не е бил намерен на посочения адрес, той поема за своя сметка разходите по новата доставка.
11. Поръчките се заплащат при доставка от куриера с наложен платеж, или при осъществен разнос. Всяка пратка се изпраща автоматично с опция преглед.
12. При получаване клиентът заплаща стоката, а "Еконт Експрес" ООД издава разписка за пощенски паричен превод, която е законово признат документ и заменя касовия бон.
13. Като потребител според Търговският Закон имате право да върнете закупен от вас продукт в 14 дневен срок от доставката му без да дължите неустойка или обяснение, като същият не трябва  да е употребяван, в оригинален вид и опаковка на производителя. Трябва да пазите касовата бележка и всички придружаващи го документи. В този случай ние ще ви върнем парите, които сте платили за поръчката си минус транспортните разходи за изпращането и застраховката. Стандартен формуляр за упражняване на право на отказ при online покупки.
14. Цената на доставката се определя на база наложен платеж и теглото на желаният продукт. За повече информация и точна цена използвайте тарифен калкулатор в сайта на куриера или се свържете с "Еконт Експрес" ООД на безплатен телефон 0 8001 8001. Всички клиенти на avtokonsumativi.bg получават  отстъпка от цената на доставката, ползвайки куриерска фирма "Еконт Експрес" ООД .

15. Приблизителни цени за доставка до вашия град:
          Тегло                            Цена до офис на Еконт
         до 1 кг.                                        4.00 лв.     
         от 1 до 2 кг.                                4.50 лв.     
         от 2 до 5 кг.                               5.70 лв.     
         от 5 до 10 кг.                              7.70 лв.     
         от 10 до 15 кг.                             9.70 лв.     
         от 15 до 20 кг.                            11.70 лв.   

16. avtokonsumativi.bg извършва своята търговска дейност само и единствено онлайн. Фирмата не разполага с физически магазин. Единственият възможен начин да направите поръчка е през сайта на магазина, а доставката се изпълнява чрез куриер. За гр. Варна доставка до 1 кг. и до офис на Еконт е с фиксирана цена от 2.50 лв.

Искаме да споделим с вас, че предстои промяна в условията за ползване на пощенските услуги на Еконт. Във връзка с настъпили промени в законовите разпоредби на Република България, считано от 15 май 2019 г., Еконт са задължени да начисляват ДДС върху всички универсални пощенски услуги, които до момента са били освободени от ДДС. Това са всички пощенски пратки от и до офис на Еконт със следните параметри. Актуална тарифа за пощенските услуги на Еконт, която влиза в сила от 15 май (сряда) тази година (2019).

  -  пощенски писма - с тегло до 2 кг. и размери до 260 х 360 мм. и дебелина до 20 мм.

            Тегло                                Цена до офис на Еконт
           до 0.5 кг.                                    1.80 лв.     
           до 2 кг.                                      3.60 лв.

  -  пощенски пратки - с тегло до 20 кг. и размери до 60 х 60 х 60 см.

            Тегло                             Цена до офис на Еконт         Цена до врата на клиента
          до 1 кг.                                        5.00 лв.                                       6.30 лв.
          от 1 до 2 кг.                                5.50 лв.                                       7.80 лв.
          от 2 до 5 кг.                               6.00 лв.                                       9.90 лв.
          от 5 до 10 кг.                              9.60 лв.                                      14.70 лв.
          от 10 до 15 кг.                            10.80 лв.                                      19.80 лв.
          от 15 до 20 кг.                           13.20 лв.                                      23.10 лв.

17. Всички предлагани продукти са нови, неупотребявани и в оригиналната си опаковка с включено ДДС в цената.


Follow us on Facebook